Følg os på facebook

facebook logo

Din Kurv

Din kurv er tom

Valuta

Evapo-Rust© Thermocure er den smarte og nemme rustfjerner til kølesystemer

Evapo-Rust© Thermocure er den perfekte rustfjerner fordi den er vandbaseret og samtidig ikke giftig for brugeren og miljøet. Dette prisvindende produkt med sin biologisk nedbrydelige formel, fjerner rust uden behov for hverken skrubning eller slibning af de dele der skal behandles.
Produktet kan genbruges flere gange, alt afhængig af hvor meget rust der er i motoren. Ved kraftig tæring kan det være nødvendigt at gentage processen flere gange.

Evapo-Rust© Thermocureer en effektiv rustfjerner på vandbaseret formel og som er nem at bruge. Det hældes på et tomt kølesystem som derefter efterfyldes med rent vand. Motoren skal køres varm mindst 3-4 gange, eller bilen benyttes normalt i 2-3 dage. Derefter skal kølesystemet tømmes helt igen og gerne skylles igennem med vand. Derefter påfyldes der almindelig kølervæske på igen. Opbrugt Evapo-Rust© Thermocure skal afleveres på genbrugsstationen da det kan indeholde rester af olie og glycol.

 Væsken løsner rusten, som derefter bliver optaget i væsken med den aktive ingrediens. Den aktive ingrediens i væsken binder sig kun til jernoxid (rust), og når rusten er opløst så stopper processen. Det betyder at væsken ikke angriber metal som er fri for rust og heller ikke andre metaller som aluminium, zink, kobber.
Da Evapo-Rust© Thermmocure ikke indeholder ætsende væsker som syre eller stærke baseholdige rensemidler, så har Evapo-Rust© Thermocure ingen effekt på plast, viton, PVC, glas, træ, læder, pakninger, gummi og maling som ikke er farvet med jernoxid som pigment.

Evapo-Rust© Thermocure fjerner rust særdeles effektivt og uden behov for efterbehandling.

Evapo-Rust© Thermocuer er baseret på den oprindelige Evapo-Rust© som vandt prisen for innovative produkter i USA, og produktet har opbygget et solidt omdømme blandt slutbrugere og visse dele af industrien i USA.

Login