Følg os på facebook

facebook logo

Din Kurv

Din kurv er tom

Valuta

ECO Complex Blue fra CRC Multifunktionelt vandbaseret affedningsmiddel

 

Fantastisk multifunktionelt, ikke-brandfarligt og langsomt tørrende vandbaseret rensemiddel til svær snavs i bl.a. områder, hvor der foregår behandling af fødevarer. Vandbaseret affedter, bl.a. godkendt til brug i fødevareindustrien, NSF A1-registreret. Velegnet til rengøring af komponenter der skal klargøres til behandling i vores Evapo-Rust© rustfjærner. ECO Complex Blue er også velegnet til at rengøre lettere snavsede motorer på biler/MC og den fjerner let og enket den oliefilm der dannes efter længere tid.
ECO Complex Blue kan også bruges på plast og alle vaskbare overflader hor den fjerner olie, fedt og genstridige pletter. Fri for phosphat og EDTA

ECO Complex Blue kan også bruges i højtryks/damp rensere og det fungerer med både koldt eller varmt vand. Ved rengøring af stoffer, anbefales det at teste på et område der ikke er synligt først. ECO Complex Blue er IKKE egnet på læder eller træ overflader da de har en tendens til at suge væsken til sig.

Ufortyndet
Egnet til brug på maskiner/maskin dele for at fjerne olie og fedt. Overfladen gøres først våd med vand og sprøjt derefter produktet på og lad det sidde et par minutter. Skyl eller tør af med fugtig klud eller svamp. Svære aflejringer kan kræve at der skal skrubbes lidt og at processen eventuelt gentages.
Til sidst skylles der med rent vand.

Fortyndet
De bedste resultater opnås med varmt vand (helst over 50 grader C) og vi anbefaler 4 dele vand til 1 dele ECO Complex Blue (4:1). Hvis den ønskede effekt ikke opnås så kan koncentrationen øges eller vaske processen kan gentages. Skyl efter med rent vand.

 

 

Login