Følg os på facebook

facebook logo

Din Kurv

Din kurv er tom

Valuta

Evapo-Rust© fra CRC Industries er den smarte og nemme rustfjerner

 

Evapo-Rust© fra CRC Industries er den perfekte rustfjerner fordi den er vandbaseret og samtidig ikke giftig for brugeren og miljøet. Dette prisvindende produkt med sin biologisk nedbrydelige formel, fjerner rust uden behov for hverken skrubning eller slibning af de dele der skal behandles.
Produktet kan genbruges flere gange, hvilket er med til at bringe omkostningerne nede. Evapo-Rust© kan bruges til hurtigt og effektivt at restaurere metaldele og værktøj i alle afskygninger.

Evapo-Rust© er en del af sortimentet hos CRC Industries og er en effektiv rustfjerner på vandbaseret formel og som er nem at bruge. Den affedtede del nedsænkes blot i væsken, som er klar til brug. Væsken løsner rusten, som derefter bliver optaget i væsken med den aktive ingrediens. Den aktive ingrediens i væsken binder sig kun til jernoxid (rust), og når rusten er opløst så stopper processen. Det betyder at væsken ikke angriber metal som er fri for rust og heller ikke andre metaller som aluminium, zink, kobber.
Da Evapo-Rust© ikke indeholder ætsende væsker som syre eller stærke baseholdige rensemidler, så har Evapo-Rust© ingen effekt på plast, viton, PVC, glas, træ, læder og maling som ikke er farvet med jernoxid som pigment.

Evapo-Rust© fjerner rust særdeles effektivt og uden behov for efterbehandling med enten slibning eller sandblæsning af overfladen.
Et tyndt lag rust kan fjernes på ca. 30 minutter, et mellemtykt lag bliver fjernet på ca. 6 timer og ved tykkere lag kan behandlingen løbe op til 12-24 timer. Vi anbefaler at det rust der kan bankes af bliver banket af, således at man forkorter processen, og samtidigt sparer man på væsken. Processen kan accelereres ved at varme væsken op til 50°C. Eventuelt fordampet vand erstattes med vand fra hanen.

Evapo-Rust°© vandt prisen for innovative produkter i USA, og produktet har opbygget et solidt omdømme blandt slutbrugere og visse dele af industrien i USA.

 

Flere genbrugscyklusser


Den samme portion Evapo-Rust°© kan genbruges flere gange og 5 liter Evapo-Rust°© kan optage 0,3 Kg ren og tør rust. Det anbefales at rengøre meget snavsede og fedtede dele som ønskes behandlet.

Når delen er fri for rust, skal den blot skylles med vand. Her anbefales det varme vand fra hanen, således at det fordamper hurtigt og for at undgå dannelse af ny rust. Det anbefales at beskytte den behandlede del med rustbeskyttende produkt eller maling. Vi tilbyder en række produkter fra CRC produkt linien.

 

Sikker at bruge for både bruger og miljøet

CRC Evapo-Rust°© består af en vandbaseret og biologisk nedbrydelig formel som er i overensstemmelse med OECD-retningslinien 301B. Evapo-Rust°© afgiver ikke ubehagelig lugt eller flygtige organiske forbindelser (VOC) som kan være skadelige for miljøet. Det opløses perfekt i vand og er let at skylle af efter brug. Evapo-Rust°© har en neutral pH-værdi, så det ikke udgør en risiko for hudirritation eller alvorlige øjenskader. Væsken er ikke brændbar hvilket ikke sætter krav til opbevaring

CRC Evapo-Rust°© overholder REACH-forordningen og kan leveres i beholdere på 1 liter, 5 liter og 20 liter.

 

Link til brugsanvisningen

 

 

 

 

 

 

 

Login